MAKE-UP

"Een mooie make-up betekend kiezen voor de juiste kleuren op de juiste plaats". 

"Make-up helpt je om jouw innerlijke schoonheid naar buiten te brengen."

Dag- & Avond Make-Up

Laat u professioneel verzorgen met het aanbrengen van make-up die perfect bij jou past. Wij geven u raadt en tips, zodat u er in de toekomst steeds optimaal gemaskeerd bent.

Prijs

Dag- & avond make-up: 25 euro

Proef Make-Up 

Wilt u ideeën of hulp bij het beslissen van uw ideale make-up? In deze sessie doen wij uw make-up, zodat u er perfect uitziet op uw belangrijke dag, zoals: bruiloft, verjaardagen, speciale etentjes,...

Prijs

Proef make-up: 25 euro

Tijdelijke Wimperverlenging

Mooie, opvallende wimpers dankzij wimperverlenging. Zijn geen enkel ongemak voor de ogen en er zijn geen allergische reacties.

Bij wimperverlenging door middel van trosjes wordt een gebundeld trosje kunstwimpers op meerdere natuurlijke wimpers gekleefd. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden er 10 à 15 trosjes aangebracht per oog.

Prijs

Tijdelijke wimperverlenging: 30 euro

Bij een correcte na-verzorging (ogen reinigen met removers op waterbasis, geen producten op oliebasis aan of op de ogen gebruiken) houdt deze methode maximum 2 weken.

De wimpers moeten met een speciaal product op oliebasis verwijderd worden zodat de natuurlijke wimpers niet beschadigd raken.